PAPUA NEW GUINEA

تومان490.000

پاپوا گينه نو

نتها:آلو قرمز رزبِرى و كوكا
طعم يادها: شراب كهنه
تنوع: بلو ماونتين، آروشا بوربن
ارتفاع: ١٧٧٠
رُست: مديوم
مناسب براى اسپرسو/ فيلتر

PAPUA NEW GUINEA
Plum, raspberry and cocoa
Processing method: Full Natural and
dried on raised beds
Variety: Blue Mountain Arusha Bourbon
Region: Jiwaka and Western
Elevation: 1520 – 1770 MASL Volcanic Soil
Roast: light to medium
Suitable for: Filter coffee / Milk base

توضیحات

پاپوآ گینه نو سومین جنگل بارانی بزرگ جهان را در خود جای داده است، نام این جنگل بارانی پس از معروف ترین جنگل های بارانی آمازون و کنگو آمده است.

کشت قهوه در پاپوآ گینه نو با دانه های وارد شده از منطقه مشهور Blue Mountain جامائیکا در سال 1937 آغاز شد. این میراث طعمى در قهوه های امروزی پاپوآ گینه نو و مشخصات طعمی آنها هنوز هم شباهت هایی به قهوه سبک قدیمی جامائیکا Blue Mountain دارند، و اين مشخصاتِ طعمى در آنها از بین نرفته است.
تنوع گياهان قهوه اى که در گینه نو رشد می کنند عبارتند از Blue Mountain (Coffea Arabica var. blue mountain)، Catimor (Coffea arabica var. catimor)، Caturra (Coffea arabica var. caturra) و Mundo Novo (Coffea arabica hybrid mundo novo).
آروشا نیز در پاپوآ گینه نو رشد می‌کند، گونه‌ای Coffea arabica که یا از نوع تایپیکا یا فرانسوی Mission است.

دانه‌های قهوه PNG فوق‌العاده متعادل هستند، با نت‌های مزه‌ای گسترده و در عین حال یک حس کلی ملایم در دهان دارند. عطر آن چیزی کمتر از عطر و بوی قهوه هاى عجیب و غریب ندارد و دانه های قهوه PNG به دلیل محتوای روغن بالایی که دارند،با رُستِ ​​مديوم بسیار خوب عمل می کنند .

قهوه پاپوآ گینه نو به خاطر طعم های پیچیده، شیرین و میوه ای خود با نت هایی از انواع توت ها، میوه های هسته دار، شکلات و آجیل معروف است. دارای بادى متوسط ​​تا پُر ، با اسیدیته دلپذیر و متعادلی است که سرزندگی و نشاط به فنجان قهوه ى شما می بخشد

توضیحات تکمیلی

وزن

200 گرم, 1000 گرم

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “PAPUA NEW GUINEA”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Do you have any question ? please ask Us