توضیحات
درباره قهوه در کشور برزیل
برزیل بزرگترین کشور تولید کننده قهوه در جهان است و تقريباً شامل 30 درصد قهوه ى کشت شده در سراسر جهان که حدودا در بر گیرنده74 درصد از کل عربیکا(اربیکا) تولید شده در جهان است، مى باشد
درباره قهوه های منطقه سرادو
سرادو یکی از قابل توجه ترین مناطق کشت قهوه در برزیل در جنوب غربی Minas Gerais است. سرادو یک منطقه استوایی و نیمه گرمسیری وسیع است که شامل جنگلها، باتلاقها و مراتع و بیش از 20 درصد از برزیل را پوشش می دهد و بزرگترین دشت علفزار در آمریکای جنوبیست.
قهوه برزیل سرادو در ارتفاعات 900 تا 1250 متری از سطح دریا کشت می شود. مزارع بزرگ، از 100 تا 3000 هکتار، با بازدهى فوق العاده هستند. آب و هوای همگن امکان کنترل گسترده در تمام سطوح تولید را فراهم می کند. علاوه بر این، توپوگرافی مسطح، استفاده از برداشت مکانیکی کارآمد را امکان پذیر می کند.اکثر قهوه ها با استفاده از فرآیندهای طبیعی و خمیری-طبیعی فرآوری می شوند، به این معنی که قهوه با تمام یا مقدار زیادی میوه روی دانه خشک می شود. این فرآیند نت های شیرین و میوه ای را ایجاد می کند و بدنی کرمی ایجاد می کند. نتیجه یک پروفیل شکلاتی متعادل، آجیلی، با اسیدیته کم و body اسموت است و در نهايت یک فنجان لذت بخش که در سراسر جهان مشهور شده است.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.